Menu Deli week 19

Soep 5 dl  (vegan)                                                         € 4,50

Doperwten-muntsoep
Champignon-knolselderijsoep met kervel
Pittige tomaten-pindasoep
Kerriesoep met bataat en kokos

Ovenschotel * 1 pers.                         € 9,50 ( + € 3,- statiegeld)

Quiche met groene asperge, paprika, spekjes (bio) en gruyere
Indiase groente curry met rode linzen en rijst (vegan)

Ovenschotel * 1 pers.                         € 12,50 ( + € 3,- statiegeld)

Griekse schotel met octopus en orzo
Normandische kipschotel (bio) met broccoli en aardappelpuree

Groene salade                                                                         € 3,50
met gemarineerde biet en feta                                 

Dessert                                                 € 3,50 ( + € 1,50 statiegeld)
Serehcrème met frambozencoulis          

Broodje belegd                                                                        € 4,50

Eiersalade met augurk, mosterd en dille
Kaas met pompoenchutney en sla
Humus met kerrie, verse koriander en komkommer
Spinata romana met mosterd mayonaise        

Eiersalade 100 gr                                                            € 2,00

Humus  100 gr                                                                € 2,00       

  • 30 minuten verwarmen in een oven van 180-190 graden
  • vegan, lactose en glutenvrij op aanvraag (info@kookstudiomix.nl)