Deli aan de Coolhaven

Inmiddels bereiden we met veel plezier alweer zo’n 2 maanden de heerlijkste ovenschotels, salades, desserts en broodjes voor jullie.
We merken dat er steeds meer vaste klanten met hun schaaltjes en potjes terug komen om met nieuwe gerechten weer huiswaarts te keren.
Bij mooi weer hebben we vanaf vorige week weer een stoel en tafeltje om heerlijk aan de Coolhaven te zitten met je versnapering.

Buiten de verse producten uit de keuken vind je natuurlijk ook volop ingemaakte producten uit eigen keuken zoals chutney, Ratafia, druivengelei, laurierolie, gembersiroop en grapefruitmarmelade.
Sinds een aantal weken hebben we biologische kruiden en infusies, bijvoorbeeld een rustgevende avondmelange of een melange speciaal voor aanstaande moeders (ontwikkeld voor Elle verloskundigen).
Vanaf volgende week verwachten we siropen van Roze bunker te verkopen en Mara van Bier&brood heeft heerlijke mosterd en piccalilly.

Kortom; genoeg reden om het lekkers te komen proeven en ontdekken.
We zijn wo-, do- en vrijdag geopend van 12 tot 18 uur of op afspraak.
NB; Hemelvaartsdag zijn we OPEN

Menu Deli week 19

Soep 5 dl  (vegan)                                                         € 4,50

Doperwten-muntsoep
Champignon-knolselderijsoep met kervel
Pittige tomaten-pindasoep
Kerriesoep met bataat en kokos

Ovenschotel * 1 pers.                         € 9,50 ( + € 3,- statiegeld)

Quiche met groene asperge, paprika, spekjes (bio) en gruyere
Indiase groente curry met rode linzen en rijst (vegan)

Ovenschotel * 1 pers.                         € 12,50 ( + € 3,- statiegeld)

Griekse schotel met octopus en orzo
Normandische kipschotel (bio) met broccoli en aardappelpuree

Groene salade                                                                         € 3,50
met gemarineerde biet en feta                                 

Dessert                                                 € 3,50 ( + € 1,50 statiegeld)
Serehcrème met frambozencoulis          

Broodje belegd                                                                        € 4,50

Eiersalade met augurk, mosterd en dille
Kaas met pompoenchutney en sla
Humus met kerrie, verse koriander en komkommer
Spinata romana met mosterd mayonaise en sla        

Eiersalade 100 gr                                                            € 2,00

Humus  100 gr                                                                 € 2,00       

  • 30 minuten verwarmen in een oven van 180-190 graden
  • vegan, lactose en glutenvrij op aanvraag (info@kookstudiomix.nl)